пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Із безліч професій на Землі...

Із безлічі професій на Землі,
Які вже є, яких ще будуть вчити, –
Є головна, як віщий, сущий хліб,
І назва цій професії – Учитель.

Сьогодні – День учителя. В цей день
Ми кажемо звичайними словами:
Людського щастя вам, нових ідей,
Хай добра доля завжди буде з вами.

Щорічно в першу неділю жовтня у більш ніж 100 країнах світу відзначається одне з  найпрекрасніших свят – День учителя.

         День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають учителі та учні. За шкільною традицією це свято - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в нашому НВК проводили десятикласники. Сьогодні вони спробували себе в ролі вчителів. Допомогала їм у цьому педагог-організатор М.В. Дудич.
Цього року цей день у Гірському НВК  пройшов на «ура!». Зранку відбулася урочиста лінійка, де лунали вітальні слова подяки вчителям, флеш-моб та наказ «новопризначеної» адміністрації Гірського НВК. Із самого ранку в класах панувала святкова атмосфера, в коридорах гамірно, в усіх чудовий настрій.
Приємною нотою у цей день став святковий концерт, підготовлений одинадцятикласниками під керівництвом їх класного керівника М.В. Королік. Усі учасники дарували вчителям тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші брали участь у веселих сценках та декламували вірші, де висловлювали  своїм наставникам щиру подяку за любов, розуміння за те, що допомагають стати на вірний життєвий шлях.  Після концерту і в учнів, і в учителів ще надовго залишився веселий та святковий настрій.



Немає коментарів:

Дописати коментар