понеділок, 21 січня 2019 р.

День Соборності України в нашій школі


Державне свято, День Соборності України, учні Гірського НВК Миколаївської РДА відзначили урочисто та патріотично. У класних колективах було проведено тематичні уроки: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг», а також вікторина «Як я знаю Україну?».  Учнівське самоврядування під керівництвом педагога-організатора Дудич М.В. підготувало і провело лінійку «Тільки в єдності наша сила», під час якої діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР і УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

У шкільній бібліотеці була організовано тематичну виставку літератури.  Також діти  намалювали  яскраві малюнки, приурочені Дню Соборності. А щоб підкреслити  значення  свята, одягнулися  у вишивані сорочки. 
Кульмінацією святкування стало проведення флешмобу «Живий ланцюг єднання», де школярі НВК,  тримаючи державний прапор, створили нерозривний,  символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу. Учні 5-А класу взяли участь у флешмобі «Гей, гуртуймося, українські діти», під час якого вони створили символічне серце, що символізувало об’єднання українського народу.













Немає коментарів:

Дописати коментар