четвер, 1 лютого 2018 р.

Семінар учителів англійської мови на базі Гірського НВК

01 лютого 2018 року відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти Миколаївської РДА на базі Гірського НВК відбувся навчально-методичний  семінар вчителів англійської мови на тему «Формування позитивної мотивації на уроках англійської мови».

       Метою семінару було підвищення професійної компетентності вчителів англійської мови з питань вибору форм, методів роботи для підвищення мотивації навчальної діяльності, використання ІКТ на уроках англійської мови як один із мотивуючих факторів підвищення результативності навчально-виховного процесу.

       Учитель Гірського НВК  Харко Н.В. провела тренінг для 16 учителів району, в ході якого вчителі, відповідаючи на поставлені проблеми, пробували разом віднайти відповіді і дати поради,  яким чином позитивно мотивувати дітей, тобто розвинути бажання вивчати англійську мову.  До роботи семінару долучилася Джортана Торрес, волонтер Корпусу Миру, яка працює на базі Гірського НВК і надала вчителям інформацію про роботу Корпусу Миру в Україні. Також Харко Н.В. запропонувала вчителям добірку мотиваційних вправ, які можна використати як на уроках, так і на гуртках чи таборах англійської мови й поділилася досвідом проведення табору GoCamp.

      ІНШІ ФОТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар