пʼятницю, 3 січня 2020 р.

Зимовий драйв джурівців


   
Якщо хтось із відвідувачів цієї спільноти думає, що канікулярний період у школі - це повне завмирання шкільного життя,.. ви помиляєтесь. У цьому вас впевнено переконають учні 7,8 кл., учасники військово-патріотичного гуртка «Джура-Витязь» КЗ ЛОР ЛОЦКЕТУМ при Гірському НВК Миколаївського р-ну Львівської області (керівник Дудич В.І.).
 03.01.2020р. було проведено навчальний військово-тактичний вишкіл в умовах імпровізованого полігону в м. Львів. Використовуючи відповідне спорядження та озброєння, під орудою досвідчених інструкторів і керівника гуртка, учні на практиці відпрацьовували теоретично здобуті знання: ведення загальновійськового бою піхотним відділенням, дії окремого підрозділу в наступі та обороні, переваги і недоліки блискавичного штурму об’єкта, дії розвідувальної групи під час бою, надання фактичної медичної допомоги в зоні обстрілу та багато іншого.
   Тригодинна динамічна гра гуртківців, поділених на дві команди, не залишила байдужими навіть інструкторів, які, здавалось би, звикли до своєї буденної праці. Доречно, що замість АК всі були озброєні пневматичним маркером, замість кевларового шолому – захисними «забралами», замість справжніх куль – кульки з яскравою фарбою. Натомість, симпатичні синячки на бедрах виявились справжнім першим бойовим хрещенням наших юних «витязів» та серйозною перевіркою на профпридатність присутнього на грі медичного працівника (Дудич Г.І.).
   Після закінчення гри дуже доречним виявився піший «марш-кидок» до гіпермаркету «Ашан».
   Я був приємно здивований організованою рішучістю наших учнів. Так само швидко і блискавично, без зайвого церемоніалу їм вдалося зліквідувати значну кількість гарячих харчів і напоїв у торгівельно-розважальному комплексі.
   Надвечір, із «повним мішком» хорошого настрою, ентузіазму і позитиву всі здорові та щасливі повернулися додому. 
    До речі, вже запланована наступна «вилазка». Чекаємо снігу і гайда на гірськолижний витяг у «Казкову поляну».
   Дирекція Гірського НВК, керівник гуртка В. Дудич висловлюють слова щирої подяки батькам учнів за фінансову підтримку вказаного заходу. Своїм дітям Ви подарували справжнє захоплююче свято!
                                                                                              Із повагою керівник гуртка В. Дудич




















Немає коментарів:

Дописати коментар