вівторок, 17 вересня 2019 р.

Свято квітів

   
   Доброю традицією у Гірському НВК  стало проведення на початку вересня Свята  квітів. Цього року воно було особливим і неповторним, проводилося під гаслом « Квіти – це історія нашого народу». 
   У виставці взяли участь учні 2-11 класів. Тут були представлені композиції, виготовлені не лише з квітів, а й з овочів та фруктів.
   Змістовні композиції підготували: учні 2-а класу «Квітне наша Україна»; учні 2-б класу «Нехай квітує Україна»; учні 3-а класу «Ми за мир»; учні 3-б  «Смайлик посміхається»; учні 4-а «Наш веселий клас»; учні 4-б класу «З поверненням на Україну»; учні 5-б класу «Із мрією до миру»; учні 6-а «Віночок український у райдужній красі»; учні 6-б «В єдності наша сила»; учні 7-а класу «Квітковий водоспад; учні 7-б «Ми морем пливем, Крим собі повернем»; учні 9 класу “А у нас на Україні», учні 10 «Палітра осені»; учні 11 класу «А на землі вже осінь догорає».

   Цьогорічні композиції захопили всіх винахідливістю, оригінальністю. Виставка-конкурс загалом створила неймовірну квіткову красу, якою милувалися учні, батьки, учителі та гості НВК.

















 

Немає коментарів:

Дописати коментар