пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

День цивільного захисту


13 квітня 2018р. У Гірському НВК проведено День цивільного захисту. Керівний склад ЦЗ НВК склав план проведення Дня ЦЗ; провів інструктивно-методичні заняття  (28.03.); інструктажі щодо заходів безпеки із працівниками, залученими до практичних занять (29.03.).
 День ЦЗ розпочався загальношкільною лінійкою та урочистим відкриттям. Класні керівники розробили та провели виховні години з питань ЦЗ.

У рамках Дня цивільного захисту організовано перегляд відеороликів про дії населення в екстремальних ситуаціях; практичні заняття для учнів 5-11кл. із метою набуття в них навичок поведінки в екстремальних ситуаціях. Також проведено вікторину для учнів 5-8кл. «Чи знаєш ти правила поведінки в екстремальних ситуаціях?»; козацькі забави для учнів 6-7кл. «Друг завжди в біді поможе - наша дружба переможе!»; комбіновану військово-спортивну естафету з елементами виконання нормативів програми «Цивільний захист» ( 10-11кл.); показовий урок із курсу «Захист Вітчизни» «Види  переломів. Перша допомога» (уч. Підлужна Ол.Ів.); тренінгове заняття для учнів 8-9кл. «Надання першої допомоги потерпілим під час пожежі».
      Окрім того, проведено повну евакуацію НВК за відповідним сигналом та екстремальною ситуацією – виявлення підозрілого (вибухово-небезпечного) предмета в сміттєвому ящику біля головного входу НВК.
       День ЦЗ  завершився підбиттям підсумків на загальношкільній лінійці та урочистим закриттям.


Немає коментарів:

Дописати коментар