понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Наш НВК відвідала гостя із Луганщини

У рамках Всеукраїнського проекту «Змінимо країну разом» із метою культурного та педагогічного обміну  23 жовтня Гірський НВК відвідала заступник директора Новоайдарської школи-гімназії із Луганщини – Ярова Ольга Олексіївна.

Вона побувала на загальношкільній лінійці, присвяченій закриттю Тижня юного захисника України; відвідала виховну годину в 11-ому класі «Мій рідний край – моя історія жива» (класний керівник М.В. Королік) та передала учням НВК відеозвернення від школярів зі Сходу. На згадку про перебування у Гірському НВК та відвідану годину класного керівника одинадцятикласники подарували гості книгу «50 куточків Львівщини, які варто відвідати».
Дирекція Гірського НВК презентувала гості роботу навчального закладу, ознайомила із методичною та матеріально-технічною базою НВК.
Також Ольга Олексіївна відвідала засідання коша «Інформації» Козацько-стрілецької республіки «Козачата»; ознайомилася із структурою роботи та документацією органу учнівського самоврядування НВК. Вона зініціювала проведення круглого столу із учителями природничого циклу з питань обміну прийомами та методами педагогічної діяльності.
Педагогічними знахідками, власним портфоліо та матеріалами переможця І та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року» із гостею поділилася учитель хімії В.Ф. Марків.
Заступник директора С.П. Кахнич презентувала роботу НВК за Шкільною виховною програмою, ознайомила гостю із структурою ШВП.
Учасники зустрічі обмінялися напрацюваннями та висловили сподівання про майбутню співпрацю.

2 коментарі:

  1. Дякую за набутий досвід, цікаві поради, щирі усмішки.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо і Вам за щиру співпрацю, цінний обмін досвідом та креативні методичні поради.

    ВідповістиВидалити